Едва ли има музикален фен, който да не знае кои са звездите, които ще гледаме на живо на първия LOOP ELEVATION Music Festival! Днес - 25 май, станаха ясни и имената на диджеите, които ще се изявят на DJ сцената на фестивала - Сатоши Томий, Дарън Емерсън, Smokin’ Jo и Пол Уулфорд!

Освен световноизвестните изпълнители, които всички нямаме търпение да чуем, на главната сцена на фестивала ще свирят и някои от най-обичаните български групи! Георги Георгиев от "Остава" разкри, че, освен най-големите си хитове, бандата ще представи и няколко чисто нови песни от предстоящия си нов албум.

Александър Евтимов от организаторите на фестивала обясни, че LOOP ELEVATION ще се проведе на терен от 100 дка, а отделно фестът разполага и с 80 дка за къмпинг. Приготовленията за фестивала текат с пълна сила, като все още се уточняват и изискванията на световните звезди за престоя им у нас. Александър Евтимов обясни, че претенциите на звездите са всякакви - от храната и водата до броя на огледалата и цветята в гримьорните им.

Всичко за LOOP ELEVATION Music Festival ще намерите в специалната рубрика на btv.bg!