Животинките имали истински късмет, защото само след четири дни кучката започнала да се грижи за тях така, все едно винаги го е правила.

Собственичката на кучето Данка, Регина Даумке, разказва: "От пожарната се обадиха и казаха, че са намерили някакви котета. Помолих да ми ги донесат, защото ние имаме кученца и имаме мляко, с което да ги храним. Когато ги видях разбрах, че това въобще не са котета, а някакви диви животни."

Освен ротвайлера, Регина има и два териера, които виждайки лисичетата, започнали да ръмжат. Тогава Данка ги сложила в своята кошничка и започнала да се грижи за тях, сякаш им е майка. Досега тя не е имала свои кученца, но е опитна осиновителка - миналата есен отгледала 12 котета.
Собственичката й обаче е изправена пред сериозен проблем - какво да прави със животинките, когато порастнат. Тя казва, че не може да ги пусне из дивите гори, макар че след като не се страхуват от хора или кучета, за тях ще е по-лесно да ловуват. Много хора се обаждали да питат, дали животните няма да бъдат пуснати в някой природен парк.
"Трябва първо да видим кога те ще могат да бъдат разделени от своята майка - осиновителка", споделя Регина. И докато тя реши какъв път да им отреди, лисичетата ще продължават да се радват на живота в кучешката къщичка.