След летните морски сърф приключения във видеоклипа към сингъла “Почивка”, Ogi 23 се завръщат в най-студения месец с нова песен, която ще даде жега с екстремни спортове и зимни флиртове.

“В последния момент се спряхме на заглавието “Любов по време на купон" за песента. Изобрахме го, защото най-добре описва чувството, което искаме да предадем с нея - напук на депресията, която се излива от българската музика, ние искаме да бъдем щастливи и да раздаваме положителни емоции”, уточнява китаристът на бандата Косьо.

Сюжетът на "Любов по време на купон" отново е по-действителен случай, но хората взели участие в съответните сцени, за момента ще останат анонимни. Темата в парчето, както се очаква, е любовта и двете й лица – небрежният флирт и щастливата връзка.

Автори на текста, музиката и аранжимента са Ангел (бас, вокал), Косьо (китара, вокал) и Били (барабани), а записите и мастерингът са направени в  Ground Studio.

В момента се монтира клипът към "Любов по време на купон". Част от видеото е заснето по високите планински склонове, със специалното участие на един от най-добрите български сноубордисти - Димитър Чокоев "Джими". По няколко спускания, разбира се, правят и самите Ogi 23.

Останалите локации са няколко емблематични места в София - около НДК и в популярното Radio Cafe под Моста на влюбените, в унисон с романтичния текст на парчето.

“Тъй като летният ни клип към "Почивка" имаше доста неочакван успех, решихме да направим логичното за нас продължение - зимен, нощен клип в града и по-романтична песен, в която обаче не липсват типичните за нас закачки. Пък и отдавна сме си признали, че екстремните спортове са сред основните вдъхновения за нашата музика”, разказва Ангел, който е и режисьор на клипа.

Екипът, който заснема видеото е в състав: Петър Кирилов (режисьор), Бедрос Халваджиян (главен оператор), Джая Фотомайнд (втори оператор), Любомир Йончев (ефекти и цветни корекции), Георги Николов (монтаж).

“Работихме със същите професионалисти, с които направихме и клипа към “Почивка” защото са най-якият и забавен екип, който можем да си представим и се надяваме да продължаваме и занапред”, обясняват от групата.

Премиерата на клипа към “Любов по време на купон” ще бъде на специален концерт в бар Тънка червена линия. По ирония на съдбата датата, която се пада на момчетата е 2 февруари, но те гледат позитивно на нещата се надяват по случая дамите да бъдат по-палави от обикновено.

Без никакво съмнение обаче обещават парти, което ще продължи в турне на Ogi 23, включващо следните дати:

02.02. - Тънка червена линия - София

05.02. - Basecamp - Банско

11.02. - Melon - Велико Търново

19.02. - Zink - Перник

24.2  - Radio Cafe - София

26.02.- Polinero – Пловдив

Паралелно с премиерата на видеото, групата ще представи и специално издание – двоен сингъл, включващ летния хит “Почивка” и последвалия зимен “Любов по време на купон”, както и видеоклиповете към двете парчета.

Изненади няма да липсват и за верните им фенове, за които Ogi 23 са подготвили специална серия мърчандайзинг, артикулите от която ще останат в тайна до премиерата.