"Човек никога не може да се умори да прави това, което наистина обича” каза Дейв Хил от легендарната група Slade в студиото на Z-Rock. Англичаните са у нас за Sofia Rocks 2011, който ще се проведе днес на стадион "Българска армия”.

Дейв Хил, Джон Бери и Мал Макнълти отговориха на въпросите на водещата на предаването "Голият обяд” Елена Розберг и раздадоха автографи и се снимаха с всички фенове, които ги очакваха пред радиото. Музикантите споделиха, че са много развълнувани от участието на фестивала, както и от срещата си с останалите групи.

Slade се превръща в една от най-популярните рок групи във Великобритания през 70-те и началото на 80-те години. Дейв Хил започва да свири на китара на 13-годишна възраст и до днес продължава да открива сила и вдъхновение именно в рок музиката. Групата е готова за страхотно шоу на стадион "Българска армия” и изрази очакванията си публиката да ги посрещне с наистина добро настроение.

Единствено Z-Rock - oфициалното Sofia Rocks радио ще излъчва ексклузивно от специално изградено мобилно студио на мястото на събитието. Слушателите на рок радиото на България ще чуят преки включвания с най-актуалните новини около фестивала, интервюта, коментари от организаторите и участниците в мега събитието.