Холандският транс гений Фери Корстен (Ferry Corsten) пристига в България за ексклузивно парти на 19 август на Cacao Beach, Слънчев Бряг.

Преди той да се качи зад пулта на плажа в Слънчев Бряг на сцената ще излезе един от най-успешните румънски диджеи - Mr. Pit, работил с топ артисти като Маркус Шулц (Markus Schulz), Армин ван Бюрен (Armin van Buuren) и Анди Мур (Andy Moor). Сред най-големите хитове на румънската звезда, допринесли за международното му признание, са тракове като "Isolarium", "Back for More" и "This Room Is Not Big Enough". Mr. Pit, чието истинско име  е Ейдриан Айвън (Adrian Ivan), успя да вмести партито на Фери Корстен в натоварения си концертен график и ще подгрее феновете на качествения саунд преди сета на холандския DJ.

Най-продуктивния DJ и продуцент от българската транс сцена – Веселин Тасев (Veselin Tasev), също ще се включи в партито. Веселин е сред артистите на топ лейбълите Armada Music и Black Hole Recordings. Създател е и на първия български транс лейбъл - TCS Recordings, а парчетата му му носят успехи в цяла Европа и САЩ. Обявен е за Най-добър Транс DJ за Южна Европа на конференцията SEEME 2010. Veselin Tasev е делил една сцена с редица световноизвестни диджеи, сред които Пол ван Дайк (Paul van Dyk), Маркус Шулц (Markus Schulz), Ронски Спийд (Ronski Speed), Педро дел Мар (Pedro del Mar) и други.

Веселин Тасев ще закрие партито на 19 август на Cacao Beach непосредствено след Фери Корстен. Билети за партито на Фери Корстен могат да се закупят в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Германос, Пикадили и др. Билетите се продават на цена от 30 лв., а на място на събитието – 35 лв.

Организаторите от Loud Concerts и Cacao Beach предупреждават, че до събитието ще имат достъп само лица над 18 години.