Мис България 2009 Антония Петрова беше похитена тази нощ. Бившият й приятел успял да я  отвлече за три часа, но след намесата на полицията я освободил, научи bTV. Информацията беше потвърдена от МВР.

46-годишният руснак Александър Бередин е задържан за 24 часа заради инцидента снощи. Пред Новините Антония Петрова не отрече информацията, но отказа да разкаже подробности на този етап.

26-годишната дама вечеряла в ресторант в столичния квартал „Бояна” с рап певеца Адриан Рачев, известен като Румънеца. Около 20.00 часа пред заведението спрял бял джип, шофиран от бившия й приятел Александър.

Той влязъл, издърпал Антония пред очите на останалите клиенти на заведението и я вкарал в колата си. След сигнал от бащата на отвлечената полицията блокирала улиците на София. Александър успял да изведе Антония на около 50 километра извън столицата, след което я върнал.

Джипът бил спрян на кръстовището на булевардите „Александър Стамболийски" и „Мария Луиза". Антония Петрова била вътре, увита в одеяло и с охлузвания по тялото.

Тази сутрин пред bTV тя обясни, че е на работа, но не отрече инцидента. Отказа обаче да разкрие каквито и да било подробности и обясни, че всичко, което е имала да каже, го е казала пред разследващите.

„Бяхме на вечеря в ресторанта на един приятел и вечеряхме. Като свърши вечерята, Антония си тръгна видимо притеснена. После се случи случката. Доста хора видяха това, което се случи”, разказа рап певецът Румънеца.

Миналата година в обширно интервю за светско списание Мис България 2009 разкри, че преди да спечели титлата, във времето на престъпната дейност на борческите групировки, е била отвлечена в Перник.

В миналото други красавици не са се отървавали така леко. Жени Калканджиева - Мис България 1994, е ставала жертва на обир и побой. Моделът Деси Зидарова беше пребита с бухалки през 2009-а. Миналата година Катрин Вачева стана жертва  на агресията на футболиста Орлин Орлинов.

Подобни "практики" са известни и в световен мащаб. Мис Вселена 2008 Даяна Мендоза от Венецуела е била отвлечена в страната си, когато е била на 10 години.