ГЕРБ ще спечели както президентския, така и местния вот през октомври. Това заяви в ефира на предаването „Тази сутрин” Теодора Стефанова, по-известна като ясновидката на италианския премиер Силвио Берлускони.

За президентския вот

Кандидатът на управляващата партия за най-високия пост на „Дондуков” 2 обаче ще се бори на балотаж срещу първия български еврокомисар Меглена Кунева.

„В бъдеще България ще има жена – президент”, категорично заявява Стефанова, която получава информация за това какво ще се случи занапред от извънземното Нелсън. И допълва, че до 2014 г. представителка на нежния пол ще се настани и в премиерското кресло. След години и двете длъжности едновременно ще бъдат заети от жени.

За местните избори

„ГЕРБ ще спечели в София, но много трудно”, каза Стефанова. И добави, че формацията на Бойко Борисов вероятно ще загуби кметските избори в някои от големите градове на страната, където в момента очаква победа.

„Ще има много скандали и критики”, предсказва още ясновидката.

Светлина в тунела: За съдебната система

През октомври – ноември 2012 г. ще има голямо подобрение и важни структурни промени в родната съдебна система. Прокуратурата и МВР ще сключат споразумение, което ще им помогне да работят по-ефективно и да си сътрудничат повече, казва още Стефанова.

За състава на кабинета "Борисов"

„Ще има смяна на още 2-3 министри и на заместник-министри”, предвижда ясновидката.
Тя не изключи възможността сред членовете на кабинета, които ще се простят с постовете си да бъде земеделският министър Мирослав Найденов, защото „ще има много стачки”. Стефанова обаче не поясни кои точно ще са недоволните, които ще излязат на улиците.

„Това няма да притесни министър-председателя, той ще върви напред. И нека го оставят да работи най-сетне”, призова още гадателката.

За личния живот на премиера

Теодора Стефанова предсказа, че през следващата година Бойко Борисов ще се задоми.
„Той ще има до себе си жена с класа и положение, която ще го представя много добре в обществото. Двамата са създадени един за друг”, поясни ясновидката.

За футбола

Ще има промяна в националния ни отбор по футбол, а треньорът Лотар Матеус няма да се задържи много дълго на поста си.

„Новите имена в тима ще искат да се докажат и се надявам да опровергаят прогнозите за провал на квалификациите за Мондиал 2014”, видя Теодора.

За Дарина Павлова и Силвио Берлускони

Дарина Павлова ще бъде продуцент на телевизионна програма, която ще се разпространява от медийната компания на Берлускони „Медиасет”.

„Дарина и Силвио ще заживеят заедно. Тя вече е част от неговата фамилия, а и децата им са много близки”, разкри Стефанова.

За новата книга на ясновидката

Гадателката препоръчва на всеки, заинтересован от бъдещето на планетата, да прочете новата й книга, която съдържа информация за това какво ще се случи с икономиката, бизнеса, социалната политика на редица държави по света.

„В книгата пише как хората ще променят начина си на мислене и ще станат по-духовни”, не крие оптимизма си ясновидката.