Vanity Fair представи частично традиционния си списък на най-добре и стилно облечените знаменитости. Списанието съставя топ листата за 72-ри път.

Впечатление в списъка за 2011 г. прави това, че за пръв път в него в качеството си на представител на британското кралско семейство е включена Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям. Всъщност тя дебютира в класацията през 2008 г., но тогава още не е съпруга на принца.

В списъка на Vanity Fair тази година са включени първата дама на САЩ Мишел Обама, съпругата на френския президент Карла Бруни-Саркози, певицата Лейди Гага, актрисите Тилда Суинтън и Кери Мълиган, съпругата на принца на Монако Албер Втори Чарлийн, гръцката принцеса Александра и др.

Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел за пръв път са в класацията на най-добре облечените двойки. Карла Бруни е включена в списъка за четвърти път, но в него не е попаднал френският президент Саркози.

В мъжката част на списъка дебютират актьорът и певец Джъстин Тимбърлейк и носителят на "Оскар" Колин Фърт. Място в него са намерили пилотът от Формула 1 Дженсън Бътън, принцът на Монако Албер Втори, кралят на Бутан, финансистът Алехандро Санто Доминго, гръцкият корабен магнат Ставрос Ниаркос, ресторатьорът и кулинар Маркус Самуелсън, актьорът Арви Хамър, както и много други. Пълният списък на най-добре и стилно облечените знаменитости ще бъде публикуван в следващия брой на Vanity Fair. Предварителният е качен на официалния сайт на изданието.