Тома и бандата му репетират усилено за лайв в клуб Маската, Студентски град този петък. Цели два часа момчетата ще забиват както парчетата от албума на Тома "Герой", така и нови кавъри на любими класики като You Give Love A Bad Name на Bon Jovi, Fear of the Dark на Iron Maiden, парчета от репертоара на Deep Purple, Highway To Hell на AC/DC за всички, които нямат търпение да видят на живо в София рок зверовете и още много.

Освен че ще се дере здраво на микрофона, победителят в Music Idol 2 ще свири и втора китара в бандата, като по време на гига ще сменя две китари, така че рок тръпката е гарантирана. За празниците рокаджията си купи още яко оборудване, включващо педали, ефекти и нов мощен усилвател Fender.

Междувременно Tома подновява и студентската си кариера. След две седмици той започва занимания като студент 2 курс Молекулярна биология в Пловдивския университет. Така освен рока, на дневен ред за Тома идват и сложни науки като ензимология, микробиология и клетъчни мембрани.

"Общото между рока и микробиологията е, че 90 процента от преподвателите ми са рокаджии. Много са яки всички във факултета, ама и аз не съм лош", разказа Тома.