Силвия Митева спечели второто контролно състезание по художествена гимнастика, което се проведе в зала "Раковски". След нея се наредиха Цветелина Стоянова и Моника Минчева, като и трите са от клуб "Илиана". Следващата седмица ще бъде обявен официално и националния ни отбор индивидуално за тази година.

"Спокойна съм за основните ни гимнастички, които са в добра форма. Цветелина Стоянова, Боянка Ангелова също показват една добра форма. Другите, на които ще разчитам - това са Кристина Илиева, Габриела Кирова. Мисля, че ще направим един добър национален отбор. За тази година си пожелавам момичетата да са много здрави, да работят усилено и да имаме достойно представяне на двете големи състезания, които ни предстоят - европейското първенство и световното първенство, което означава да имаме медали", сподели старши треньорът на националния ни отбор Илиана Раева.

В първото състезание от Гран При сериите участие ще вземат Цветелина Стоянова и Боянка Ангелова, докато Силвия Митева и Моника Минчева ще ни представят на турнирите от Световната купа.

Цялото интервю с Илиана Раева може да видите във видео файла.