Кристина Агилера обяви подробности около завръщането си на музикалната сцена, съобщи nme.com.

Изпълнителката ще пусне новия си албум "Bionic” на 7 юни. Албумът ще бъде предшестван от сингъла "Not Myself Tonight”, част от който феновете ще могат да чуяат ексклузивно на сайта на певицата по-късно днес.

Албумът включва изпълнители като Le Tigre и Ladytron.

"Работата по този албум с толкова много талантливи артисти и продуценти, на които се възхищавам, беше наистина невероятно преживяване”, каза Агилера. "Изпълнителите, с които избрах да работя, добваиха много уникални музикални пластове в песните в "Bionic”. Намерението ми беше да вляза в техния свят и в това, което те правят и да го комбинирам с моето собствено виждане и звук. Резултатите са вълшебни”

Линда Пери също има участие в албума с баладата “Lift Me Up”. Sia, Трики Стюарт, Polow Da Don и Hill&Switch също участват в “Bionic”.

“Имах възможността да изследвам и да създам свежо и секси усещане, използвайки едновременно електронни и органични елементи, както и игриви и задълбочени теми”, обясни Кристина. "Много се вълнувам от реакцията на феновете ми. Не мисля, че някой е очаквал нещо такова.”