Преди броени дни музикалният идол Нора представи новия си сингъл и видеото към него. Песента се казва "Накъде” и е по текст на Нора и музика на Бисер Иванов. Както btv.bg вече информира, видеото е снимано в подземията на Двореца във Враня. "Това беше идея на Васко Стефанов, който е режисьор на клипа. Не знам как го е намерил това място, но това е най-подходящото място”, каза певицата и допълни, че подземията на двореца на моменти са били малко страшнички и доста студени.

Освен със сингъл и клип Нора може да се похвали и с нова банда, която направи своя дебют на промоцията на "Накъде”. "Бисер Иванов събра музикантите и той също участва – свири на китара. На барабаните е Явор Александров, който е по-известен като барабанист на D2 и аз много му благодаря, че се съгласи да работи с мен, защото той е много добър и популярен музикант, а аз съм все още млад изпълнител. На пианото е Калин Тонев, той е работил с Бисер Иванов в група „Алегро”. На бас китарата решихме да вземем едно момиче - много младо и талантливо, тя също е завършила консерваторията и се оказа, че е дъщеря на един от басистите на "Диана Експрес”. Общо взето сме се събрали много хубави хора”, каза айдълката.

Две години след Music Idol за Нора споделя, че в живота й няма големи проблеми. Радва се на работата си и на мъжа до себе си, с който е още отпреди участието й в Music Idol.

Нора споделя мнението на много свои колеги, че кризата се усеща и в музикалните среди и за съжаление участията намаляват за всички. "Но аз съм оптимистично настроена и се надявам, че нещата ще се наредят още по-добре от преди”, споделя изпълнителката и разкрива, че засега успява да се изхранва, занимавайки се с това, което най-много обича – музиката. "Много съм щастлива, че не ми се е налагало да работя нещо друго, защото аз си мисля, че всеки човек е определен да работи едно нещо, а не да се занимава с няколко неща. Аз съм силна в музиката и се стремя да се занимавам само с музиката, защото знам, че ако почна да работя някакви други неща, няма да се получат добре.”

Въпреки трудностите, с които се сблъскват музикантите в България, Нора е категоична, че ще продължава да се занимава с музика, каквото и да става. "Аз много си обичам музиката и ще продължа да си правя това, което ми харесва. Дори и да не искат никъде да пускат българска музика, аз пак ще си правя това, което ми харесва", заяви певицата.

Нора е млада и сравнително "нова” в музикалните среди, Нора вече има зад гърба си доста успехи. Тя е автор на текстовете на двата си сингъла, излезли досега, а освен това е автор и на текст към песен на Лили Иванова. "С Бисер Иванов работим от известно време и той беше направил тази песен за Лили Иванов. Аз като чух песента много ми хареса и написах текста. Мен много ме беше страх, когато той каза: "Този текст ми харесва и на мен, ще я предложа на Лили Иванова”. Тя прочете текста и като разбра, че съм го писала аз дори много се зарадва”, разказа с гордост Нора. Изпълнителката сподели, че би се радвала да запише дует с примата на българската естрада и дори е сигурна, че подобен експеримент ще бъде успешен, но на този етап определя тази идея по-скоро като "дръзка” и "доста смела мечта”.