Поредна заплаха към семейството на Димитър Бербатов. Този път заплашиха майка му в интернет, че ще я отвлекат и ще поискат откуп от богатия й син.

Богат и известен, обичан и мразен. Димитър Бербатов се радва на голяма банкова сметка и не малко недоброжелатели. След като преди време заплахи имаше към съпругата и малката им дъщеричка, сега под прицел е майка му Маргарита.

"В случая съм малко притеснена и затова подадох необходимата жалба. Не бих казала, че се чувствам толкова заплашена, колкото че е нещо, което ми беше неприятно и трябва да се реагира по някакъв начин", обясни Маргарита Бербатова. Тя разбира, че я плашат с отвличане от форум в интернет. Наред със заплахата следват нецензурни думи за нейната личност и цялото й семейство.

Регионално звено "Борба с организираната престъпност" разкрива IP адреса, от който е отправена заплахата и така стигат до човека, написал съобщението. Пред разследващите полицаи той казал, че се е шегувал. Случаят обаче е предаден на прокуратурата, а майката на Бербатов смята, че и у нас трябва да има осъдени за подобно насилие.