На 6 и 7 октомври са мега-концертите в зала 1 на НДК на Лили Иванова. Певицата е подготвила много изненади за почитателите си. Все още билети могат да се намерят, разкри Ани Цолова за зрителите на "Тази сутрин".

Репортажът на Антон Хекимян и Станислав Ангелов разказва за атмосферата, предшестваща събитието:

Трета поред есен Лили Иванова ще спре дъха на публиката с глас и визия в НДК. Част от традицията вече е и задължителният вече втори концерт ден по-късно. А причината е само една. Зала 1 не може да събере всички, които искат да чуят Лили.

"Нямам секунди даже да си мисля дали залата е пълна, дали е празна. Естествено, че когато е пълна, аз го виждам и това ми действа невероятно. Но нямам време да асимилирам за всичко това, да мисля за всичките тези неща, защото напрежението е много голямо, концентрацията ми за това, което трябва да изпея, също не е малка", споделя гранд-дамата на българската естрада.

Лили разказва, че когато концертът наближи, няма време дори за сън, а за да е напълно спокойна, следи за всичко, което я заобикаля – от сцената и костюмите до аранжимента на песните.

"Обичам да показвам и новите неща, защото публиката ми е доста разнообразна, има много млада публика, която иска да чуе и нещо ново, съвременно и аз се опитвам да го направя. Старите си песни също поднасям по един нов и съвременен начин", признава Лили.

Един от специалните гости за концерта на 6 октомври ще бъде китариста Кристиан Хол, който е композитор и на Джони Холидей и е написал песен специално за Лили, която тя пък ще изпее на перфектен френски.

"Заедно с него ще бъде и моят мениджър Стефан Зашев. Той винаги ми носи много добри световни новини, но сега няма да се хвалим", съобщи със загадъчна усмивка голямата певица.

Единствената новина, която Лили разкри е, че съвсем скоро ще излезе нов диск с чисто новите й песни.

"Аз си почивам само, когато тръгна да пътувам за следващия си концерт. Имам сили. И колкото съм по-слаба, толкова по-добре за мен.

Дълбоко съм вярваща, но това не означава, че ходя всеки ден на църква. Важното е човек да го носи в себе си, а не да показва само.

За мен ще бъде удоволствие да видя отново моята публика толкова възторжена. Това ми е животът. Това ми е работата. Това е моят дух", сподели още Лили Иванова.


Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo