Пернишкият окръжен е съд е отхвърлил иска на уличения в серийни убийства Станислав Ангелов - Сиси за промяна на мярката му на неотклонение в по-лека. Това съобщиха от съда. В жалбата си Ангелов е посочил, че е с влошено здравословно състояние заради киста на мозъка и се нуждае от спешна операция.
    
Двадесет и петгодишният бандит бе задържан през май и е обвинен в извършване на три убийства.
    
На 26 април тази година Сиси застреля с два куршума в главата съученика си Кирил Христов. Четири дни по-късно криминалисти намериха тялото на още една жертва на Станислав Ангелов. Съученичката му Биляна Кръстева от Перник бе открита заровена в гориста местност край село Лесковец с огнестрелна рана в глава. Малко след това криминалистите изровиха и тялото на 30-годишния Цветелин Карпузов, за когото също се смята, че е убит от Сиси. Трупът  бе открит в брезнишкото село Планиница.    

Сиси е и сред петте обвиняеми за убийството на наркобоса Николай Христов - Хайо, който бе показно разстрелян през февруари миналата година. През октомври обаче бе освободен от ареста срещу гаранция от 15 хил. лв. Станислав е криминално проявен и е осъждан три пъти за побои и изнудване.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето