Ще се омъжи ли Наоми Кембъл в средата на месеца и с коя "Мис България" ще запознаваме рапъра B-Real? Малко клюки от света на звездите:

Съпругата на руския милиардер Владислав Доронин отказва да му даде развод. Така упоритата рускиня иска да провали сватбата му с топмодела Наоми Кембъл. Тържеството е предвидено за средата на месеца и роклята вече е приготвена. Според Екатерина Доронина, понеже Наоми наближава 40-те, искала да хване последния влак, за да има дете.

Рапърът B-Real се извини, че на пръв поглед новата "Мис България" не му хванала окото. Певецът поискал за концерта си у нас през август да се срещне с някоя българска красавица. Но като видял най-новата, се отказал. Като премислил малко, рапърът се оправдал, че не била толкова лоша, даже хич.

"Не" на обработените снимки!
От септември това мото ще движи американско модно списание. То ще представя моделите си без грим и компютърна обработка. Първите естествени красавици ще бъдат Клаудия Шифър, Синди Крауфърд и Хелена Кристенсен.

Най-хубавите нацупени устни
в света са на Кийра Найтли, според проучване на производители на балсам за устни. Найтли скромно уточнява, че се цупела, за да се концентрира, а не за да изглежда секси. По-долу в класацията стоят Кайли Миноуг, Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон.

Леонардо ди Каприо
отново се прицели в сърцето на супермодел. Този път руско - на Анна Вялицина. Запознали се миналия месец, докато си почивал от последния си филм. Според британски медии двамата най-вероятно са прекарали няколко летни нощи в Лондон, след което я държал за ръка, без да поглежда полуделите почитателки наоколо.

Добра новина за българското кино!
Във вторник по обяд Параскева Джукелова роди момиченце. Актрисата и щастливият татко - режисьорът Виктор Божинов, са му избрали името Калина. Бебето е 49 сантиметра и тежи близо 3 килограма и половина. Калина е чакана от щастливите родители повече от 10 години.

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo