Хиляди фенове се стекоха в Несебър на поредния концерт от националното турне на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд. Над три часа публиката бурно аплодира и пя с изпълнителите. Сред зрителите бе и президентът Георги Първанов.

Зрителите в Несебър, който за първи път бе включен в турне на Слави и Ку-Ку Бенд, станаха свидетели на невероятно шоу.

"Новото в него е, че то е основано на песните от новия албум на Слави и Ку-Ку Бенд, нова е сцената, начинът, по който изглежда, нови са танците, нови са решенията. Но няма да кажа, че всичко е ново, защото на един такъв концерт зрителите идват да чуят не само новите неща, а идват да чуят и неща, които да се превърнали в класика. И мисля, че на този етап го има всичко", казва сценаристът Ивайло Вълчев.

Песните, изпълнени от Слави, победителката от първото издание на Мusic Idol Невена Цонева, Нели Петкова и Борис Солтарийски, както и гост-изпълнителите Миро и Емануела, съчетани с много танци, скечове, зрелищно осветление и невероятни пироефекти, взривиха публиката.

"Всякакви атракциони, за които можем да се сетим, че можем да осигурим, използваме - и уникални пикапи, огромни, с които Слави излиза в началото, заедно с берковската духова музика. Предполагам знаете, Слави и Миро излизат на два коня, когато лансираме тяхната дуетна песен "Не Мария", което е страхотна атракция. Много сме заложили на танците тази година също, различни формации, непрекъснато сцената се пълни с хора и това създава една динамичност и едно много особено усещане, което не прекъсва по време на целия концерт", допълва Евгени Димитров – Маестрото.

Концертите продължават в Бургас, Хасково, Стара Загора и Пловдив. Финалът на турнето ще бъде на 22 август в Петрич.

 

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времетo