Наводнени улици, приземни етажи и мазета.Такава е равносметката за Разградско и Плевенско след поредните проливни дъждове през изминалото денонощие.

Няма сериозни щети след наводненията, уверяват от Министерството на извънредните ситуации. Там са постъпили сигнали от две плевенски села - Крушовене и Комарево за натрупани наноси по уличните настилки. В с.Комарево освен че са се натрупали наноси и в дворни места, в 6 къщи има вода - но слой по-малък 10 см.

В Кнежа измереният валеж днес е най-много. Там са паднали 22 литра на кв. метър.

В момента все още на много места в страната има огнища на гръмотевични бури. Бурите постепенно ще стихват и след полунощ вече няма да ги има. Добра новина за тези които се готвят да посрещнат утре Джулай морнинг на морето - въпреки че и там не е изключено да се появят облаци, по-вероятно е да успеете да се насладите на най-красивия изгрев за годината.

Дъждът упорито продължава. На прогностичните карти на практика няма ден без валеж някъде в България, но все пак очакванията са че сега в петък, и следващата седмица в понеделник и вторник Слънцето ще е повече. 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето