1 USD
1.82822 BGN
Петрол
Bitcoin
$63,818.0

Национална среща на финансистите в Албена

БГ Бизнес
 

На форума ще се акцентира върху развитието на общинските финанси в ситуация на криза

Дванадесетата национална среща на финансистите от общините ще се състои от 11 до 12 юни в Албена, съобщиха от Националното сдружение на общините в Република България.

Тези срещи се утвърдиха като национално значими форуми за дебат и формиране на политики в сферата на общинските финанси.

На тях традиционно се дискутират и приемат експертни становища, свързани с позицията на НСОРБ по бюджетните взаимоотношения на държавата и общините в конструктивен диалог с централната власт.

Дванадесетата национална среща на финансистите ще акцентира върху развитието на общинските финанси в ситуация на криза, както и за възможностите на местната власт да предложи реални и ефективни мерки, които да бъдат предприети на местно ниво за намаляване на ефекта от стагнацията.

Други основни акценти в програмата на форума ще бъдат бюджетните взаимоотношения през следващата година и позицията, която представителите на НСОРБ ще отстояват в преговорите с централната власт по бюджет 2010 г. в ситуация на новоизбран парламент и правителство.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето

 

Тагове

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии