Утре е поредният лайф концерт на актрисата и певицата Деси Тенекеджиева. В Чешкия културен център тя ще изпълни част от парчетата, включени в албума, който ще бъде готов през месец май.

Деси Тенекеджиева и екипът й вече повече от месец творят музикалния проект "Чилаут Проджект". Албумът ще бъде завършен през месец май, а на пазара най-вероятно ще се появи през септември. В него ще бъдат включени както авторски песни на Деси Тенекеджиева, така и на чужди композитори.

Много електронно, много съвременно звучи албумът, но върху акустични неща, които сме записвали и затова стила не може да се определи с една дума, коментира Деси Тенекеджиева

В албума ще бъдат включени 13 парчета. Ще има изпълнения на англисйки, френски и италиански език. Очаква се първият клип към една от песните да се появи през септември или октомври.

Ако ти го харесваш, и ако хората с които работиш смятат, че е добър и е хубав и качествен - тогава вероятността да се хареса на хората е много по-голяма, допълва певицата.

Освен този проект Деси Тенекеджиева подготвя и нов поп сингъл. Той ще бъде готов до 2 седмици. Клипа към него ще можем да видим в края на април. В първата част на песента ще се пее на български език, а във втората - на английски. Музикалните си проекти Деси Тенекеджиева ще покаже на публиката по време на лайф концерт тази сряда. На сцената ще бъдат и Боби Вълчев - пиано, както и саксофонистът Димитър Льолев.

Клубовете и фестивалите са единственото място, където ти можеш да се покажеш в истинската си светлина, да покажеш музиката, която правиш с пълна свобода, с музикантите, с които искаш с колкото броя музиканти искаш - и това е хубавото, отбелязва още Деси.

Целия разговор може да видите в прикачения файл.

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето