"Никога не съм се чувствал оклеветен. Не мога да се почувствам, тъй като това са думи, изречени от хора, които все още прекарват времето си, където не им е мястото. Това са едни брътвежи, злоумишлени твърдения на хора с нечиста съвест. Имам предвид доклади, писани от НСС по мой адрес. Няма такива доклади". Това заяви за предаването "Тази сутрин" на bTV Васил Филипов, изпълнителен директор на "Булгаргаз" за периода 1997 – 1998 г.(...)

"Няма никакъв такъв доклад. Срещу мен се водеше кампания, за да ме дестабилизират, да ме компрометират, тъй като на Иван Костов му трябваха парите на "Булгаргаз". Той е много добре осведомен какви парични потоци текат в "Булгаргаз" още от 1991 г., когато става финансов министър", допълни Васил Филипов.

Припомняме ви, че в предаването "Тази сутрин" от 5 март Филипов заяви, че Иван Костов е съветско-руски шпионин, а от пресцентъра на ДСБ отговориха, че като изпълнителен директор на "Булгаргаз" Филипов е бил уволнен през 1998 година от премиера Иван Костов след обстоен доклад на НСС, в който е бил уличен в тежка корупция.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето