Филмът "Лили", който bTV ще излъчи днес от 15,50 ч., разкрива Лили Иванова зад кулисите, образ непознат за българската публика. В началото на януари примата на българската поп музика покори легендарната зала и пя три часа най-големите си хитове. Единствено камерата на Васил Къркеланов беше с Лили Иванова от София до Париж и обратно.

Паднала ли е наистина на сцената? Какво се е случило? По повод това, че Лили е една от най-одумваните певици, авторите на филма казват:

"На върха винаги е много ветровито"

"Всъщност това е филм за Лили – първата и единствена българка стъпила на сцената на зала "Олимпия". Париж не беше подготвен за Лили Иванова. Но се изненада и се влюби в Лили. Филмът показва как тя прие това предизвикателство. Ще видите Лили зад кулисите – образ, който не е познат много на българската публика", каза Васил Къркеланов, фотограф и режисьор.

"Ще видите една Лили, която не бях виждала. Имам чувството, че душата й се вижда в тези кадри, тя е много истинска", каза Ирен Леви.

По-късно днес на специална пресконференция Лили Иванова ще представи своята биография, която предстои да излезе на пазара през април. Преди дни стана ясно, че журналистът Исак Гозес издава друга биографична книга, без разрешението на звездата. Лили Иванова вече е внесла в съда жалба срещу книгата на Гозес. Подробности очаквайте в bTV Новините в 19 ч.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето