След два дни- на 1 март, стартира Music Idol 3. Членовете на журито - Мария Андонова, Димитър Ковачев-Фънки и Добрин Векилов-Дони, показаха в студиото на "Тази сутрин" първите "попадения" от кастингите. На въпрос дали и тази година има "Кен Ли", Дони призна: "Имаме "любимо" изпълнение на "Let It Be".

"Кандидатите за айдъли тази година изпълняваха песни и в трите жанра – поп, рок и поп фолк, пеят по три песни, по една от всеки жанр”, каза Дони.

Има таланти, както момичета, така и момчета. Един от младежите, който се яви на кастинга в Македония ме разплака, добави Мария.

"Когато влезе айдъл, си личи. Айдълите разполагаха с една минута, за да ни убедят, че са добри", каза Дони.

Най-важните критерии на журито при подбора били как пее и как изглежда един кандидат. И да бъде харизматичен.

"Аз се държа нормално, просто при мен нещата са прости- всякакви скромни лекета, които са дошли да помрънкат, ги изхвърлям. Те са безинтересни за мен, значи ще бъдат безинтересни за всички", обясни Фънки.
 
Тази година шоуто ще се излъчва и в България и Македония. Ще има и ко-водеща за зрителите в Македония - Саня.

"Миналият сезон беше успешен, искахме да се подсигурим, че и тази година това ще се случи – Македония, много повече живи излъчвания. Ще се постараем да не разочароваме зрителите и да си остане доброто име на продукта", каза водещият на шоуто Андрей.

"Тази година ще разкрием и човешката история на кандидатите. И как живеят младежите в Македония". Това е и мотото ни тази година е "Песента на живота". Животът може да бъде описан с песен. Ще работим за обвързването на песента и живота на хората", добави Иван.

Ден след старта тази неделя от 21 ч. зрителите ще гледат най-интересното от регионалните и театралните кастинги в продължение на десет епизода всяка делнична вечер от 20 ч. Видео от кастингите, както и интересни факти за кандидат - идолите, вижте в интернет страницата на шоуто - musicidol.btv.bg

 

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето