bTV ще излъчи документален филм за концерта на Лили Иванова в парижката зала "Олимпия". Тя беше гост в "Тази сутрин".

Телевизионен екип беше с Лили Иванова от София до Париж и обратно. Зрителите ще видят кадри преди и след концерта, атмосферата от залата, настроението зад кулисите и в гримьорната.

"Направени са от Васил Къркеланов, който подготвя документален филм. Ще бъде излъчен по bTV, за което искам да благодаря на ръководството в лицето на Вики Политова. Те бяха до мен по време на концертите ми в София, както и ме подкрепиха за концерта в Олимпия, като bTV съобщаваше всички новини около мен. Искам да им благодаря от цялото си сърце", каза примата на българската естрада.

Лили Иванова определи концерта си в "Олимпия" като събитие, с което се гордее и с което би трябвало да се гордее всеки българин. Веднага след спускането на завесата в Париж се е разплакала от преживяното.

"Вълнението наистина беше огромно. Но искам да подчертая, че от управата на залата се бяха погрижили на мен и на целия ми екип да не ни липсва абсолютно нищо."

Лили Иванова не потвърди информациите, че в "Олимпия" са я гледали Стинг и Марая Кери, но каза, че започва да учи френски език, тъй като вече е в процес на преговори с най-голямата звукозаписна фирма "Universal Music".

"Не бих се ангажирала да кажа кой е бил в залата. Аз не се нуждая от евтини фойерверки, за да съм интересна. Но не мога да скрия, че към мен имаше интерес да записвам във Франция, и то български песни на френски език."

Лили Иванова е записала три нови песни, а в ефира на bTV представи най-новите си клипове - на песните "Розата", "Една любов", "И пак тръгни".

Грижа за здравето

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето