Тайната на дългия брак – различието на характерите и свободата, която двамата партньори си дават. Това споделиха в студиото на „Тази сутрин” стилистката Кремена и продуцентът Магърдич Халваджиян, които 20-години след сватбата си се венчаха и в църква.

Защо са чакали 20 години? "Причините за това са няколко – тогава си обещахме, че трябва да го направим все пак и в църква. А втората е, че на първата ни сватба нямаше абсолютно никой, освен кума и кумицата. И трябваше да го направим заради родителите ни все пак, макар и 20 години по-късно. Дължим това на майките си. Като млади може и да сме правили грешки, но можем да ги поправим”, сподели Маги.

"Това въобще не беше грешка, мен ако питаш. Оженихме си се прекрасно преди 20 години”, контрира Кремена.

А каква е формулата на щастието? "Мисля, че я знам – трябва да сте много различни. Ако сте много еднакви, това няма как да се случи. Ако сте различни, се допълвате и се хвърлят съчки нон стоп в огъня”, подчерта продуцентът.

Ключът е в това да си давате свобода, каза на свой ред съпругата му.

Един от най-вълнуващите моменти за булката по време на венчавката е бил музикален клип на Маги и сина им. Двамата я разплакали с изпълнението си „Не остарявай, любов” на Михаил Белчев.

Двамата споделиха, че колкото и да се стараят да отделят повече време за себе си, такова почти нямат заради работата си. В момента Маги работи усилено по съвместната продукция на Global Films и bTV – сериалът "Седем часа разлика”. "Пълна лудница” пък тръгва на национално турне – в Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Русе и грандиозен финал в Перник – родният на мама Божка и Жоро Бекъма. Надсловът на турнето е „Жоро Бекъма – президент”.    

Клипът изненада за Кремена, както и снимки от церемонията, вижте в прикачения видеофайл.