Гергана от Survivor - културистката, която се прости с 4 зъба на Острова на перлите, разказа в студиото на "Тази сутрин", че по време на снимките са паднали коронки, сложени още когато била на 15-годишна възраст.

"Досега не бях яла кокос. Падането на единия зъб стана предпоставка за следващия. Като жена самочувствието ми беше смачкано. Нощно време изпадах в моменти на слабост – не можех да спя, много плаках", сподели Гергана.

Гергана e спечелила 2-ро място на едно от републиканските първенства по класически културизъм. Изключително дисциплинирана и изпълнителна. Мотивът й за участие в Survivor e преди всичко да покаже, че една жена може да е достатъчно силна, да постига всичко сама.

"Най-тежкият ми момент беше падането на зъбите, това ме потисна много и не можах да покажа силния си характер, който имам в живота", каза Гергана. Предпочитала да премълчава, отколкото "да си отваря устата".

"Този ден за мен беше много гаден, цялата ми мисия беше да изгоня Галя, да не изляза преди нея. Когато чух родителите си, се заредих положително. Казах си, че трябва да продължа да се боря", каза Гергана.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето