Съседският музикален фестивал EXIT обявява новият фестивален сезон за открит!

От 16 декември всички музикалните фенове в България ще могат да си купят билети за EXIT 2012 в Нови Сад на промоционални цени!

Да, все още не са ясни музикантите, които ще разтърсят Петроварадинската крепост догодина, но пък феновете на фестивала, като преживяване, ще могат да се сдобият с пропуски за четирите фестивални дни на цена 100 лева до 15 февруари.

Феновете, които искат да се гмурнат в дълбоките води на фестивалното къмпингуване, могат да си купят и пакетен билет, включващ освен пълен достъп до музикалната програма, още транспорт с автобус до Нови Сад и обратно, както и къмпинг билет на общата цена от 210 лева. Къмпингът на EXIT отваря врати дни преди началото на феста и предлага на най-запалените парти фенове съвсем самостоятелна своя програма и DJ сетове.

След 15 февруари билетите за фестивала ще се продават на стандартна цена от 120 лева.

Тази година EXIT е планиран за периода от 12 юли (четвъртък) до 15 юли (неделя) 2012 г.  За дванадесети пореден път фантастичната Пертоварадинска крепост, която се издига над река Дунав и красивия Нови Сад ще посрещнат отново многохилядната тълпа, която всяка година се стича от всички краища на Европа, за да се наслади на уникално емоционално преживяване.