Държавната лотария се завръща на пазара. Нова амбициозна игра - "Милионер" ще предлага печалби от един милион лева, почивки в 5-звездни хотели и автомобили. Как ще бъдем привличани към това да си купим билетче - разказва Мария Савкова:

Специална песен, която представя новата игра на Държавната лотария. А момичета в 12 клас са новите служителки на лотарията, които активно ще предлагат лотарийни билети. От сайта за набиране на служителки, разбираме че кандидатките отговарят на определени условия за ръст, тегло, ханш, гръдна обиколка, цвят, дължина на косата. Има указания и за работното облекло.

"Твърде смело е, да. Но чрез него искаме по-скоро да разнообразим предлагането на лотарийни билети. То да не е ориентирано само чрез възрастни хора както беше до момента, но и чрез млади момичета. И мисля, че е един правилен подход, който ще донесе своите резултати”, каза Иван Кирилов, директор на Държавната парично-предметна лотария.

Повечето момичета на късмета са ученички в 12 клас. Тези, които все още са непълнолетни, няма да работят, а само ще гледат.

"Аз давам тук една сигурност, нали, че тези девойки практикуват една абсолютно законна професия. Второто нещо е, те с техния позитивизъм и с усмивката си помагат на хората малко или много да се променят”, допълни Александър Кръстев.

Амбицията на играта е момичетата да не се ограничават да развеселяват само хората на улицата, а и тези в нощните барове и дискотеки.