Една от най-слушаните радиостанции в България - Z-Rock, навърши две години. Стартът на радиото е на фаталния петък, 13 октомври 2006 г.

Елена Розберг е един от популярните гласове на Z-Rock. Ето какво си спомня тя за началото на радиото:

"Първият ми спомен беше като слушател на Z-Rock. Радиото тръгна с една страхотна музикална селекция в началото, преди да тръгне същинската програма, и си спомням, че стоях през нощта, когато стартира ефира и чаках до последната секунда, за да се включа като слушател. Така че изключително емоционално е това, което свързвам преди две години."

Всеки ден в предаването на Елена "Голият обяд" гостуват едни от най-големите почитатели на рок музиката. На рожденния ден на радиото, едни от най-запалените меломани в bTV - водещите Ирина Костадинова и Венелин Петков, бяха гости на Елена. Те поднесоха и своите пожелания на екипа на радиото.

"Да продължават да съществуват още много пъти по две - какво друго да им пожелая. Да се развиват и да са проводник на рокендрола, на тази култура", каза Ирина Костадинова.

"Да зареждат хората с повече емоция, по-малко агресия - понеже рокът има способността да зарежда хората и с агресия, което не е много добре според мен", пожела Венелин Петков.

Искаме една планетарна слава - така на цялото земно кълбо, пожела си Елена Розберг.