Световноизвестната етно изпълнителка Ищар Алабина ще дойде у нас с бенд от 12 музиканти, бекинг вокали и танцов състав, съобщиха организаторите на трите концерта на певицата у нас - АРТ БГ. Певицата ще посети последователно Варна (3 юни, Летен театър), София (5 юни, зала 1 на НДК) и Пловдив (6 юни, Античен театър) като в последните два града тя гостува за първи път.

Освен на богат репертоар, посетителите на трите концерта ще станат свидетели на зашеметяващ спектакъл с богати сценични декори и атрактивни костюми, обещава самата Ищар Алабина.

В момента промоутърите от АРТ БГ преговарят за евентуални дати през април, в които изпълнителката да дойде у нас, за да представи няколко нови парчета и да уточни подробности около концертите си. Засега програмата й е доста натоварена с промоцията на нов филм с нейно участие, за който предстои да бъдат оповестени повече подробности.

Билети за концертите на Ищар Алабина във Варна, София и Пловдив могат да бъдат закупени в разпространителската мрежа на Eventim и неговите партньори, магазини Германос, Пикадили, Офис 1, бензиностанции OMV,  както и онлайн на Eventim.bg. Промоционалните цени от 20 до 60 лв  за концерта в Пловдив важат до 20 февруари включително.