Николай Мутафчиев е режисьор на Survivor 3, като работи по епизодите заедно с другите двама режисьори Кирил Пъхлев и Николай Костов.

"Работата по Survivor върви много добре, изключително красиво място и красиви хора. Впечатли ме флората, фауната – през цялото време се изненадваш от нови и нови животни", каза в студиото на bTV Mутафчиев.

Изненадващи били и приливите и отливите, плажната ивица изчезвала за минути. Времето било променливо.

"Имаше много добър екип, който свърши качествена работа. Изненадваха ни и участниците, с емоциите си – любов, приятелство, предателство в много крайни форми", каза режисьорът. По думите му обаче човекът в природата се изчиства в суета и предразсъдъци.

Николай Мутафчиев е завършил НАТФИЗ, специалност Кино режисура. По-дълъг професионален опит има като актьор и сценарист.

На тазгодишния София Филм Фест той се представи с два свои проекта – късометражните "Ти гониш" и "Двама на моста". 19-минутният "Ти гониш" разказва историята на момче и момиче, въвлечени във водовъртежа на "чумата на ХХ век" – СПИН.

Вторият режисьорски проект на Николай Мутафчиев "Двама на моста" е съвременна история за мъж и жена, които се срещат на един мост, водени от едно и също желание – да сложат край на живота си...

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето