В песните много умело се използват електронни чил аут елементи. Албумът включва 12 песни. Представянето на албума на живо е в "Ялта клуб" на 10 юли.

Музиката и аранжимента на всички песни са на Калин Вельов, текстовете на Руши Видинлиев, Диана Алексиева, Макси Попов и Калин Вельов. Калин и Нина са също продуценти и издатели на албума.

В записа на албума участват топ музикантите: Мишо Йосифов - тромпет, Вили Стоянов - тромбон, Дани Тотев - акордеон, Дани Милев - китара, Мартин Дойкин - контрабас, Мартин Денев - пиано, Милен Кокушаров - пиано, Цветан Недялков - китара, Иван Лечев - цигулка. Албумът е мастериран в САЩ от Brad Blackwood/Euphonic Masters Studio.

До момента и трите проекта на Нина Николина и Калин Вельов са утвърдени хитове в българското медийно пространство:

"Как се случва любовта" - първи сингъл на дуета Нина Николина и Калин Вельов, който е композиция и аранжимент на перкусиониста и е в Латино-Фолкор стил, текст Руши Видинлиев, реж. на лентата Жоро Тошев. "Как се случва любовта" е най-ротираната песен за 2006 в българските електронни медии.

"Всичко е игра" - е в стил бразил-електро-боса и е продължение на латино стила който Нина Николина и Калин Вельов следват. Режисьор на лентата е Георги Тошев. "Всичко е игра" е "филмово" продължение на първия клип на Нина Николина и Калин Вельов "Как се случва любовта".

"Сънувай ме" - сюжетьт на "Сънувай ме" е вдьхновен от починалия неотдавна голям шведски режисьор Ингмар Бергман. Аранжиментът е на Калин Вельов, режисьор на лентатата отново е Георги Тошев.