Елън Дедженерис и знаменитости "замръзнаха" в Белия дом (ВИДЕО)
Видеото е заснето малко след присъждането на Президентските медали за свобода от Барак Обама и е част от популярното „предизвикателство на манекените”
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0

Американската комедиантка и водеща Елън Дедженерис „замръзна” с цял антураж от световни величия в Белия дом. Видеото е заснето малко след присъждането на Президентските медали за свобода от Барак Обама и е част от популярното „предизвикателство на манекените”.

The Mannequin Challenge е ново интернет предизвикателство, в което хората трябва да останат замръзнали по средата на действията си и да бъдат заснети на видео.

Мишел Обама и ЛеБрон също "замръзнаха" (ВИДЕО)След "ледената кофа" сега модата сред спортистите е да "бъдат манекени"

В предизвикателството заедно с Дедженерис се включиха редица звезди като Робърт де Ниро, Том Ханкс, Робърт Редфорд, Даяна Рос, Том Ханкс, Брус Спрингстийн – всички носители на тазгодишните Президентски медали за свобода.

Селфитата на 2014 годинаАктьори, певци, животни... Самоснимките продължават да са сред най-споделяния материал в социалните мрежи

Това не е първият случай, в който Дедженерис избира популярен в интернет начин да запомни важно събитие. По време на наградите Оскар от 2014 г. комедиантката си направи селфи с актьори като Дженифър Лорънс и Брадли Купър, което се превърна в най-споделяната снимка в „Туитър” за всички времена.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре