Ще останат ли в ареста мъжете, които пребиха тийнейджъри в Монтана?
bTV разполага с любителски кадри на побоя
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 13
    7

Съдът трябва да прецени днес дали да остави в ареста трима възрастни, които пребиха тийнейджъри в Монтана. bTV разполага с любителски кадри от побоя.

Прокуратурата в Монтана иска постоянен арест за тримата мъже, пребили деца на скейтборд площадка в града. В момента те са задържани за 72 часа. За адекватни присъди настояха днес близки и приятели на двете пострадали момчета.

Деца пострадаха при сбиване на скейтборд площадка в МонтанаИнцидентът е станал пред очите на десетки свидетели

Инцидентът стана на 5 юли в Слънчевата градина в града. Един от потърпевшите е 18-годишният Денис Йорданов. Той карал скейтборд и при една от маневрите видял пред себе си малко момиченце. Опитал да ги предпази, но и двамата паднали.

4-годишното момиченце няма сериозни наранявания. Бащата на детето, криминално проявен, обаче напада момчето и започва да го бие. Приятелите на Денис му се притекли на помощ.

Тогава бащата на момиченцето извикал свои приятели, като им казал, че седем души са го нападнали и го бият. Приятелят на Денис Антон пък се обадил на 112.

Тримата възрастни мъже решили да се саморазправят с тийнейджърите. Антон все още е в болница.

Родителите на Денис недоумяват защо се е стигнало този побой. Те напомниха, че синът им неволно е ударил малкото дете. Майката Ани Йорданова уточни, че площадката е за ектремни спортове, на е детска площадка с люлки и пързалки.

  • 13
    7
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре