След няколко реда ви предстои да се запознаете с втория победител в играта на btvnews.bg и Yalta Club, в която се борите за среща с Armin Van Buuren и Dash Berlin. Вчера обявихме първия победител и ви зададохме следния ВЪПРОС 2:

Колко пъти в кариерата си Armin Van Buuren е бил провъзгласяван за DJ No. 1 в света в анкетата на култовото списание DJ Mag?

Верният отговор е 5 пъти. Най-бърз с верен отговор на имейла ни [email protected] беше...

Мартин Богомилов Дараджанов! Честито! Ще те информираме с имейл/обаждане как да си получиш наградата!

Остана ни още един meet & greet пропуск, който очаква най-бързия от вас. Да припомним правилата:

В рамките на 3 дни – от 4 до 6 март, на сайта btvnews.bg ще публикуваме по един въпрос, свързан с ASOT 600. Очакваме по възможно най-бързия начин да ни изпратиш верния отговор на дневния въпрос на [email protected]. Всеки ден по един (най-бързият!) фен ще печели meet & greet за събитието и ще се срещне с Armin Van Buuren и Dash Berlin на живо!

ВАЖНО!!! Освен верните отговори на въпросите, ще очакваме да ни изпратиш трите си имена и телефон, за да можем да се свържем с теб, ако печелиш.

ЗАБЕЛЕЖКА!!! Организаторите на играта не поемат транспортните разходи на фенове, които не живеят в София. Можеш да участваш, естествено, но придвижването до столицата е за твоя сметка.

Дойде време за ПОСЛЕДНИЯ ВЪПРОС:

Участието на ASOT 600 на 8 март в "Арена Армеец” е (......) посещение на Dash Berlin у нас. Какво се крие в скобите?

А) третото
Б) второто
В) първото

Най-бързият печели! Очакваме отговорите ви на [email protected]!

За ASOT 600:

На 8 март зала "Арена Армеец” в София ще е домакин на едно от най-грандиозните събития в света на електронната музика, а именно ASOT 600, чийто организатор е световноизвестният DJ Armin Van Buuren.

Благодарение на Yalta Club София си извоюва място сред 11-те града в световното турне, като нашата столица е единствената спирка в Югоизточна Европа.