Ясни са имената на първия голям фен, който ще се срещне на живо с Armin Van Buuren и Dash Berlin и той е...

Милен Христов Христов! Честито =)

Милен бе най-бърз вчера – 4 март, когато ви зададохме първия въпрос в играта, а именно:

Какво стои зад наименованието ASOT 600?

A)марка фотообективи, които Armin Van Buuren промотира
Б) юбилейното издание на радиопредаването "A State Of Trance” на диджея
В) името на охранителната фирма, която спонсорира събитието

Верният отговор бе Б) юбилейното издание на радиопредаването "A State Of Trance” на диджея! Милен първи ни изпрати верния отговор на [email protected] и трябва да очаква имейл от същия подател, в който ще го информираме къде и как ще си получи наградата!

А за всички останали, припомняме правилата:

В рамките на 3 дни – от 4 до 6 март, на сайта btvnews.bg ще публикуваме по един въпрос, свързан с ASOT 600. Очакваме по възможно най-бързия начин да ни изпратиш верния отговор на дневния въпрос на [email protected]. Всеки ден по един (най-бързият!) фен ще печели meet & greet за събитието и ще се срещне с Armin Van Buuren на живо!

ВАЖНО!!! Освен верните отговори на въпросите, ще очакваме да ни изпратиш трите си имена и телефон, за да можем да се свържем с теб, ако печелиш.

ЗАБЕЛЕЖКА!!! Организаторите на играта не поемат транспортните разходи на фенове, които не живеят в София. Можеш да участваш, естествено, но придвижването до столицата е за твоя сметка.

Ето и ВЪПРОС 2:

Колко пъти в кариерата си Armin Van Buuren е бил провъзгласяван за DJ No. 1 в света в анкетата на култовото списание DJ Mag?

Най-бързият печели! Очакваме отговорите ви на [email protected]!!!

За ASOT 600:

На 8 март зала "Арена Армеец” в София ще е домакин на едно от най-грандиозните събития в света на електронната музика, а именно ASOT 600, чийто организатор е световноизвестният DJ Armin Van Buuren.

Благодарение на Yalta Club София си извоюва място сред 11-те града в световното турне, като нашата столица е единствената спирка в Югоизточна Европа.