Babyface Clan, Macrophone, заедно Димитър Василев-Нуфри и Петко Дреников от Пиромания ще оформят музикалната програма в следващото издание на Sunday Art Report. Традиционно, събитието е в "Строежа", а датата е 22 април.

Допълнителен колорит ще внесе включването на илюзионист за първи път в програмата на неделния фестивал.

Вратите на "Строежа" в неделя ще отворят в 19:00. Първи на сцената от 20:00 ще излязат Nufry и Pecco, които ще представят едночасов акустичен сет под името EX PYRO. В листа от имена ще бъдат включени песни на Пиромания, както и избрани от двамата музиканти чужди парчета.

От 21:15 е ред на поредната изненада в програмата на Sunday Art Report - за първи път магическо изкуство на сцената на клуба. До момента като елементи на фестивала, освен музика и литературни четения, са били включвани театър, представяне на филми, прожекции на документално кино, поезия, stand-up комедия, Лига на разказвачите, Пощенска кутия за приказки, дебати. А сега на 22 април пред публиката на нощния клуб ще застане илюзионистът MR. JIM.

Следват два поредни музикални сета - Macrophone от 21:45 и Babyface Clan от 23:00, които са подготвили нови продукции за представяне.

Билети се разпространяват на цена от 6 лв. на предварителна продажба и 7 лв. на място и в деня на събитието. Могат да бъдат намерени в касите на Ticketstream.bg.