1/3 от шеметното електро-фънк трио Kraak&Smaak идва в София и по-точно Марк Кнепърс (Mark Kneppers). Диджеят застава зад пулта в клуб Blender на 17 март.

Kraak & Smaak са трио продуценти, които се вихрят в областта на електронната музика от близо десет години. Първите им изяви се през 2003г., чрез английския лейбъл Jalapeno Records. Забелязани от Ани Найтингейл и Пийт Тонг, достигат до записването на диджей гост микс за BBC Radio 1, което е сериозна крачка в музикалната им кариера.

Дебютният им албум “Boogie Angst” излиза в Англия през 2005г. Следват участия в големи музикални фестивали и първият им клубен тур в Щатите, където албумът им е преиздаден. Някои от парчетата намират място в хитови сериали, като "Анатомията на Грей”.

Във вторият им диск е “The Remix Sessions” (2007). Хитът "Squeeze Me” от “Plastic People” (2008) достига шесто място в холандските класации и се радва на огромен успех по целия свят.

През 2009г. печелят основаните от Европейската комисия награди European Border Breakers Award (EBBA), наред с имена като The Ting Tings и Адел.

Третият им албум “Electric Hustle” излиза през април 2011г, като успоредно с това се появява и ремиксът на новоизлезлият сингъл на Moby – “The Day”.

Билетите за събитието са на цена 10 лева на входа на Blender (клубът се намира в Централен подлез на НДК).