„Спаси София”: Ремонтът на бул. „Дондуков” ще остане в историята като един от най-лошите
От организацията сигнализират за зле поставени павета, лошо изградени тротоари и бордюри, както и некачествен релсов път
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 2
    3

„По всичко личи, че ремонтът на булевард „Дондуков” ще влезе в историята като един от най-лошите ремонти, изпълнявани в София през годините”, сигнализират от неправителствената организация „Спаси София”.

Според тях паветата се поставят на вълни и бабуни с прекалено големи фуги между тях, бордюрите се изграждат некачествено, а релсовият път се изпълнява по стара и неработеща технология.

Бул. Дондуков
Снимка: Спаси София

„Работниците на любимата на общината фирма „Трейс”, печелеща поръчка след поръчка, въпреки безобразната липса на качество, надминават себе си, решени да оставят двете си леви ръце”, коментират от НПО-то.

Според тях накрая гражданите на столицата ще останат само с медийния шум и „парламата за пред минувачите”.

„Бул. Дондуков” беше най-обсъжданият ремонт последните години и пак получаваме още от същото: безхаберие, некадърност и институции, ангажирани да замазват очите на хората, вместо да им защитават интереса”, категорични са от „Спаси София”.

Бул. Дондуков
Снимка: Спаси София

Според тях ако институциите действаха адекватно нямаше да бъдат спестени трамвайните ограничители, спирковите и направляващите острови, тротоарните уширения.

От „Спаси София” настояват столичният кмет Йорданка Фандъкова и Евгени Крусев от „Транспорт за София” да наредят незабавно да се преправят всички дефекти по булеварда.

  • 2
    3
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре