Топ Арт: One Direction
Британците са артистите, които най-много са се отличили, според потребителите на btvnews.bg
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 3
  • 0
    0
One Direction

Ако миналата 2011-а категорично бе годината на Адел, то 2012-а не може да се похвали с толкова очевиден фаворит за титлата "заслужил артист на годината”. За радост на всички ни, през изминалите месеци имахме удоволствието да се забавляваме с много и талантливи както български, така и чуждестранни музиканти, писатели, актьори и т.н.

В анкетата Toп Арт имахте възможност да гласувате за артистите и техните постижения, които най-силно са ви впечатлили през 2012-а.

Нашите предложения бяха:

The Rolling Stones - 50 години
Мирослав Пенков – писател с награда от Би Би Си за кратък разказ
Rihanna – 7 години, 7 албума, турне, за първи път албум номер едно в Билборд, 12 поредни номер 1 сингъла в Билборд
Е.Л. Джеймс – 50 нюанса сиво
Дивна
Джеймс Бонд – годишнина, нов филм
One Direction
Скилър и Печенката с титли за световен бийтбокс
Ники Илиев за Чужденецът
Psy за Gangnam style

Безкомпромисни победители в тази анкета са момчетата от британската банда One Direction. Младежите успяха да счупят няколко рекорда в чартове в Европа и САЩ, натрупаха фенове из целия свят още с дебютния си сингъл, пуснаха и втори албум тази година, който също се продаде в над 1 млн. копия и това ги изстреля в историята, а самият Мик Джагър сподели, че One Direction му напомнят на The Rolling Stones (!). Не може да се отрече, че момчетата имаха повече от успешна година и феновете им вече конкурират по преданост и численост тези на тийн идола Джъстин Бийбър, затова не е изненада първата им позиция в нашата анкета.

Второто място е за корейската сензация Psy и тоталният хит на 2012-а – "Gangnam Style”. Видеото към парчето в YouTube е първото видео, събрало над 1 млрд. гледания в сайта за видеосподеляне и едва ли скоро ще загуби титлата "най-гледано видео на всички времена”. В продължение на месеци целият свят танцуваше абсурдния "танц на коня", като сред най-смелите опити за справяне с хореографията са този на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун.

Третото място в анкетата е за родните бийтбокс великани Skiller и Печенката. Двамата са световни шампиони по бийтбокс за 2012-а съответно при мъжете и жените. Може би не всички българи са наясно с това "Що е бийтбокс?”, но предполагаме всички се радват, че има едно момче и едно момиче, които са от България и са по-добри от целия свят в това, което правят. Желаем им успех! 

Анкета

Топ Арт

Гласуването за тази анкета приключи!
Гласувай
Резултати

  • 0
    0
Още по темата
3 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре