Веселин Марешки: Битката на предсрочните избори ще е между нас и ГЕРБ
По думите му неговата политическа формация вече „диша във врата на първите политически сили”
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    7
Веселин Марешки
Снимка: Ладислав Цветков

Мисля, че битката за първото място на предсрочните парламентарни избори ще е между нас и ГРЕБ, заяви бизнесменът Веселин Марешки в студиото на „Тази сутрин”.

Според него основаната от него политическа формация „Воля” вече „диша във врата на първите политически сили”.

Веселин Марешки иска да вземе над 1 млн. гласа на парламентарен вотБизнесменът призна, че една от бензиностанциите му е била запечатана

Марешки сподели, че си е направил равносметка за изминалата година и е установил, че със загубата на изборите от най-голямата политическа формация е настъпил крахът на класическата политическа система у нас. По думите му партии като АБВ и Реформаторския блок, а скоро и БСП, вече са „в пенсия”.

Това, което постигнаха ГЕРБ с Цачева, ще постигнат и БСП, ако предложат за премиер Корнелия Нинова, заяви още Марешки и обясни, че това е големият гаф на социалистите.

Валентин Златев: „Феноменът „Марешки” не е никакъв феноменТезата за монопол в пазара на горива е абсолютно несъстоятелна, каза председателят на Българската петролна и газова асоциация

„Най-лесно е да вляза в картела”, сподели още бизнесменът и обясни, че още в началото на бизнеса си е бил поканен да влезе в картелите на бензиностанциите и на лекарствата. Той обаче отказал това, защото по думите му не иска да злоупотребява с позиции и държи не само той, но всички българи да живеят добре.

Марешки коментира и новооснованата политическата формация на бившия правосъден министър Христо Иванов, чиито основни приоритети са борбата с корупцията и реформирането на правосъдната система.

„Да заповяда при нас да помогне да се случат тези неща, а не да разкъсва това пространство”, заяви бизнесменът и обясни, че борбата с корупцията е негов приоритет още от преди две години, така че Иванов би трябвало да се присъедини към него, вместо да „разсейва вниманието”.

Вижте във видеото какво още каза Веселин Марешки за участието си в изборите:

  • 3
    7
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре