Вторият дебат Тръмп-Клинтън е привлякъл по-малко зрители
Според политически анализатори Тръмп се е държал като хищник, обикаляйки около съперничката си
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Клинтън и Тръмп
Снимка: Reuters

Въпреки ожесточената и колоритна кампания, вторият дебат между двамата основни кандидати за президент на САЩ привлече по-малко зрители, отколкото първият. Според експресните проучвания, Хилари Клинтън отново е излязла победител от словесната битка.

Вторият телевизионен диспут премина в още по-остър тон, с взаимни нападки, обвинения и дори обиди. Хилари умело използва стари вулгарни реплики на опонента си за жените, за да постави опонента си в отбранителна позиция.

„Разочарован съм от отговорите на Доналд и от отбранителната позиция, която заемаше. Мисля, че Хилари има надмощие - нещо, което не искам да видя като един закостенял републиканец.   Нейните ценности не са мои ценности, но за съжаление точно това ще се случи - тя ще победи”, заяви нюйоркчанинът Марк Чапмън.

В обвинения и лични нападки премина вторият дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп Според първите резултати Клинтън го печели убедително

Според политически анализатори, познавачи на езика на тялото и жестовете, Тръмп се е държал като хищник, обикаляйки около съперничката си, но Хилари е била не по-малко агресивна.

Неочакваният победител на дебата в САЩ е… мухаВторият телевизионен дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп премина във взаимни обвинения и лични нападки
Силата да бъдеш информиран
Снимка: bTV

„Когато кажеш, че американците са безнадеждни, че са фанатици, че са предубедени и че са достойни за съжаление само защото подкрепят Доналд Тръмп - мисля, че е доста грозно да кажеш всичко това”, е позицията на Рудолф Джулиани републиканец, бивш кмет на Ню Йорк.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре