Разчлененото тяло на 65-годишен мъж беше открито във фризер в дома му в атинското предградие Калитея близо година, след като той е бил обявен за издирване, съобщава в.”Катимерини”.

„Не се изключва версията за българско участие в този случай”, каза журналистът Иван Петрински в предаването „Тази сутрин” по bTV. По думите му съдията, който е открил останките, е трябвало да изгони домашната помощница – българка – на преполагааемата жертва.

По повод слуховете, че тялото е на българин, Петрински отрече това. „Става въпрос за гръцки гражданин на 65 години, бил е в неизвестност от месеци”, каза той.

По първоначална информация в този апартамент е живяла неговата домашна помощница заедно с детето си, която в момента е в неизвестност.

Съдията изпълнител се натъкнал на находката когато трябвало да изгони от там жената, защото не бил изплащан наем в продължение на шест месеца.

Днес предстои да бъде извършена аутопсия на намеренето тяло, а в рамките два-три дни ще бъдат оповестени имената на всички замесени.