Венгер: Ще работя през следващия сезон, дори да не е в "Арсенал"
"Фокусирайте се върху начина, по който играем, а не върху бъдещето ми", предложи специалистът
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
2111298326.jpg
Снимка: Getty Images

Мениджърът на "Арсенал" - Арсен Венгер, заяви, че и през следващия сезон ще продължи да изпълнява професията си, дори да се наложи да напусне лондонския тим.

"Без значение какво ще се случи, ще работя и през следващия сезон. Няма значение дали ще съм тук или някъде другаде", заяви френският специалист.

Бъдещето на Венгер става ясно в края на сезонаВъпреки слабите резултати на "Арсенал", пред французина стои опцията за нов договор

За освобождаване на Венгер от поста се заговори след загубата на "артилеристите" с 1:5 от "Байерн" Мюнхен по време на 1/8-финалите на Шампионската лига. 

"Свикнал съм с критиките. Мисля, че най-важното е да правиш това, което смяташ за правилно. Останалото са просто човешки преценки. Публична личност съм, приел съм, че с това идват и критиките", философски заключи мениджърът.

Венгер е мениджър на "Арсенал" от 1996 г. С "топчиите" той спечели три титли в Англия, като последната е от 2004 г.

20 факта за 20 години Венгер в "Арсенал"Мениджърът на "артилеристите" празнува юбилей от назначаването си

"Дори да си тръгна, "Арсенал" няма да започне да печели всеки следващ мач. И преди да стана мениджър тук, отборът нямаше спечели пет европейски купи например. Най-важно е клубът да вземе правилните решения за бъдещето си. Трябва да се фокусирате върху начина, по който играем, а не върху бъдещето ми", заяви Венгер.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре