Възмутената Серина: Защо Шарапова да е по-красива от мен?
Мрази ме, защото я чух да хлипа в съблекалнята, отговори Мария
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 2
    1
2111435103.jpg

Серина Уилямс отново разпали войната си с Мария Шарапова. В интервю за Vogue американската тенисистка се възмути от факта, че руската й съперничка е представяна в общественото пространство като по-красива от нея.

„Вярвам, че момичетата в съблекалнята ще кажат „Серина е хубава”. Но Шарапова, която не говори с никого, е представяна като по-хубава. Защо? Защото съм чернокожа и съм зла? Такова е обществото, в което живеем. Такъв е животът. Не съм модел, но не се и крия. Казват, че чернокожите трябва да бъдат два пъти по-добри, особено жените. Нямам проблем с това да съм два пъти по-добра”, заяви Уилямс.

Самата Шарапова, която получи уайлдкард за Откритото първенство на САЩ, отправя остри думи към Серина в автобиографичната си книга „Неудържима - животът ми досега”, която се очаква скоро да излезе на пазара.

2111435105.jpg

„Отношенията ни се разпаднаха, когато я победиха във финала на „Уимбълдън” през 2004 г. След мача тя ме прегърна, промълви нещо като „Добра работа” и се усмихна. Но не бе способна да се усмихне наистина. В съблекалнята я чух да плаче. Гърлени стонове. Излязох възможно най-бързо - тя не знаеше, че съм там. Мисля, че Серина ме мрази, защото тогава едно кльощаво хлапе я победи напук на всички очаквания. Но най-вече защото чух хлиповете й”.

  • 2
    1
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре