Отново отложиха мач на "Олимпик" Лион (ВИДЕО)
Феновете на "Бастия" нахлуха на терена и нападнаха играчите на "хлапетата"
  • Последни
  • Най-четени

  • 0
    0
2111345842.jpg

Мачът от Лига 1 между "Бастия" и "Лион" стартира с 55 минути закъснение заради инциденти. По предварителна програма срещата трябваше да започне в 18 ч., но малко преди началото й фенове на "Бастия" нахлуха на терена и започнаха да удрят, ритат и блъскат футболистите на "Лион".

Веднага играчите и на двата отбора се прибраха в съблекалните. Това е втори инцидент в мач на "Лион" в рамките на няколко дни, след като в четвъртък двубоят с "Бешикташ" в Лига Европа беше отново забавен заради сблъсъци на феновете на "Лион" и тези на турския отбор.

Сблъсъци между фенове забавиха началото на "Олимпик" Лион - "Бешикташ" (ВИДЕО)Феновете на домакините нахлуха на терена, мачът започна с 45-минутно закъснение

Дежурният делегат и съдиите дълго обсъждаха какво да правят, а президентът на "Лион" Жан-Мишел Ола поиска срещата да бъде отложена. В крайна сметка обстановката се успокои и мачът стартира с 55 минути закъснение, като преди това играчите направиха нова загрявка. Ясно е, че корсиканците - последни към момента в Лига 1, ще получат наказание от Федерацията.

  • 0
    0
Още по темата