Любослав Пенев сезира СГС и прокуратурата за Kонгреса на БФС (ВИДЕО)
Легендата даде ексклузивно интервю пред bTV
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 17
    0
2111570228.png
Снимка: bTV

Любослав Пенев внесе в Софийски градски съд молба за касиране на изборите за президент на Българския футболен съюз. Той сезира и прокуратурата за извършени престъпления по време на Конгреса, на който Борислав Михайлов получи четвърти мандат.

Скандалите при избора на новия стар президент на Българския футболен съюз (ВИДЕО)Любослав Пенев и екипът му ще обжалват резултатите от вота

"По нататък ще го разкажем в детайли. Всичко си върви по нормалния ред.", започна Пенев в екслузивно интервю пред bTV.

"Има много нередности. Аз ги коментирах по време на Конгреса и преди него. Недопускане в зала, неучастие... Не искам да навлизам в подробности. Ще се разбере кое е било по устав, кое - не. Вече съдът ще се произнесе, прокуратурата при всички положения. Очакваме държавата да е абсолютно наясно и да вземе необходимите мерки.", заяви Ел Голеадор.

Любо Пенев пред bTV: Хората виждат в мен алтернатива за оправянето на футбола (ВИДЕО)"На срещите виждам сърдити, намусени и изстрадали хора", заяви претендентът за президент на Българския футболен съюз

Запитан дали очаква решение в негова полза, Пенев бе категоричен: "Да, разбира се. Документите са налице, така че много скоро ще имаме резултат. Не мога да ви кажа кога точно. Ще пуснем информация."

"За мен това е манипулиран вот. Няма как на предишния Конгрес, при положение че няма кандидат, да си със 70% подкрепа от делегатите, а на последния Конгрес, когато имаш двама опоненти, да си с 90%. Няма логика. Манипулиран вот!"

Цялото интервю с Любослав Пенев:

  • 17
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре