Христо Стоичков: Искам да направим един празник (ВИДЕО)
Събрах футболисти, които са дали всичко в своя спортен живот, добави Камата
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 3
    0
2111457506.png
Снимка: bTV

Христо Стоичков даде пресконференция ден преди грандиозното шоу в Стара Загора. Утре на стадион "Берое" Камата събира легенди на "Барселона", срещу които ще поведе своя селекция. Двубоя можете да гледате в 20:00 ч. пряко по bTV Action. Студиото ни започва в 19 ч.

Стара Загора - войнишката любов на Христо Стоичков (СНИМКИ)В града на липите Камата заявява, че ще стане номер 1 и ще играе в "Барса"

Днес Стоичков обясни защото е избрал точно Стара Загора и заяви, че иска да превърне мача в истински празник.

"Стара Загора е един град свързан с миналото ми като футболист. Може би най-трудните ми 6 месеца - като войник. Избрах града, защото тук винаги е имало големи спортисти. Оттук е тръгнал и Петър Жеков - "Златна обувка" на България за всички времена. Това е спортен, но и културен град. Ще покажа на моите колеги от "Барса" какво е Стара Загора. България не е само един град. За по-малко от година време станаха два мача в София, а провинцията се нуждае от това", започна Стоичков.

"Щастлив и радостен съм, че имаме възможността утре любителите на футбола да видят европейски и световни шампиони като Алберт Ферер, който има 15-16 титли с "Барса" и Сержи Баржуан - 22 титли, защото го оставиха да играе по-дълго. Събрах футболисти, които са дали всичко в своя спортен живот. Искам да направим един празник. Не ги деля на "Дрийм тийма на Стоичков" и "Барселона".

  • 3
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре