Духът на Болт превзе Пьонгчанг (СНИМКИ и ВИДЕО)
Светкавицата определено има много последователи на Зимните олимпийски игри
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 0
    0
2111563180.png

Юсейн Болт на олимпийските игри? Дали? Не. Или поне за сега. Не е невъзможно обаче на някое от следващите издания на най-големия форум да видим ямаеца, който загатна, че е готов да се впусне и в други спортове.

След като през миналата година изкара проби във футболния "Борусия" Дортмунд, осемкратният олимпийски шампион показа, че не е никак безразличен към Игрите в Пьонгчанг.

Най-бързият мъж на планетата очевидно следи с интерес случващото се в Южна Корея. Светкавицата отново попадна в центъра на събитията, след като обеща да изпрати подарък на представителите на зимните спортове, които спечелят медал и отпразнуват успеха си с неговата традиционна поза.

"Ей, зимни спортисти, големият момент е съвсем близо!!! Предизвиквам ви да празнувате следващата си победа по моя начин. Публикувайте я, тагнете ме и аз ще ви пратя супер подарък", написа Болт във Фейсбук и Туитър преди началото на Игрите и придружи поста си с кратко видео.

Е, един от щастливците вече е ясен и това е трикратният олимпийски шампион в бързото пързаляне с кънки на 5000 метра Свен Крамер.

Трета олимпийска титла и нов рекорд за Свен Крамер на 5000 мХоландецът с поредно злато в бързото пързаляне с кънки

"Свен Крамер, поздравления за златния медал! Радвам се, че отпразнува победата си, показвайки моя жест. Ще се радвам да ти изпратя подарък, както вече обещах", написа Болт в Туитър.

Крамер не е единственият холандски спортист, който отпразнува успеха си с жест тип "Болт". Съвсем като Светкавицата празнува и Иреен Вюст, която спечели златото на 1500 м в бързото пързялане с кънки.

2111563179.png

Последователите на Болт започват сериозно да се увеличават. Състезателите по бързо пързаляне с кънки на 1500 м при мъжете - Келд Найс и Патрик Руст, завоюваха съответно златен и сребърен медал за Холандия. Те не пропуснаха да се изявят от подиума със запазената марка на спринтьора от Ямайка, а сега са в очакване на подаръците от най-бързия мъж на планетата.

2111563181.png
  • 0
    0
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре