След президента по тениска, сега премиерът – без
Снимка на Бойко Борисов след тенис мач предизвика коментари във „Фейсбук”
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 8
    0
Бойко Борисов, тенис
Снимка: Facebook.com/GHarizanov

След снимка на президента Румен Радев по тениска, нова – на премиера, но без тениска, предизвиква реакции в социалните медии.

Кадърът беше споделен във „Фейсбук” от Георги Харизанов – бившият директор на „Напоителни системи”, а понастоящем шеф на „Института за дясна политика” със следния текст: „Нямам никаква представа за какво сме се ухилили така с Наско, при положение че (пак) паднахме”.

„Наско” е общинският съветник в Перник от листата на ГЕРБ Атанас Захариев, а в отбора на премиера е играл стоматологът Петър Сербезов.

Въпреки загубата, на снимката всички изглеждат горди от резултата на мача и спортните си занимания.

Премиерът е известен с любовта си към спорта, в последните години – особено към тениса и футбола. Изборът му на облекло за спорт, и по-скоро неговата частична липса, породи шеговити коментари във „Фейсбук”, а паралелът със снимката на президента – бос, по къси панталони и тениска без ръкави се налага от само себе си.

Президентът от народаОблеклото и публичното държание на световните лидери винаги е било във фокуса на медии и критици. В последните два дни социалните мрежи „врят и кипят” от коментари по повод облеклото на българския президент Румен Радев в неформална обстановка

 

  • 8
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре